Målarkurser i Stockholm

Målarkurser i Stockholm sommar och höst 2020

Kerstin Wessberg och Lucie Rääf fortsätter sitt samarbete i höst med tre inspirerande kurser, Måla som Monet, Stadens ljus och Dramatiska ansikten.


Kurserna är i Lucie Rääfs underbara ateljé på Saltsjöqvarns kaj, en av Stockholms vackraste ateljéer.


Tillsammans skapar vi en avslappnad, inspirerande och koncentrerad målarstämning. Det blir ett härligt tillfälle att utveckla och njuta av sin egen och de andras skaparkraft. Startsträckan är kort och vi lovar många goda skratt, nya upptäckter och kunskap i bagaget. Till den extra fina stämningen bidrar den fantastiska ateljén, där spelar vi härlig musik, goda luncher och mysiga kvällar ingår.


Vi är två erfarna lärare, Kerstin och Lucie, som ger tips och råd till ditt måleri såväl individuellt som i grupp. Vi känner varandra sen länge och är tillräckligt olika för att komplettera varandra som lärare i måleri, och samarbetet har varit mycket uppskattat av tidigare kursdeltagare.


Akryl målarkurs - Himla af massa former

Av vårens första färger och former lockar vi fram organiska mönster. Vi inspireras av Hilma af Klint enorma energi. Vi jobbar på en stor duk under kursens gång. Det blir handfasta uppgifter i färgblandning och form, men också frihet i att jobba med olika akryltekniker och att experimentera. Vi har genomgångar och reflekterar över vad vi skapat. 


Pris 3.900 kr inkl allt material och mat.

Datum fredag-söndag 6-8 mars 2020

Anmälan/info: Lucie Rääf, lucie@galleri-raaf.se, tel 070 630 1921  Kerstin Wessberg, kerstin.wessberg@telia.com, tel 073 0690 355


Akryl målarkurs med vernissage, Himmel och hav

På denna målarkurs med akrylfärger målar vi allt mellan himmel och hav. Utsikten från ateljéfönster och stor terass  bjuder på många spännande motiv. Vi inspireras av konstnärer som hängivit sig åt detta tema med olika uttryckssätt.


Det unika med kursen är att den också inkluderar en utställning med dina alster och möjlighet till försäljning. Utmana dig själv att jobba mot ett konkret mål, en utställning!  Ett tillfälle att bjuda in dina vänner till en festlig vernissage.


Pris 4.900 kr inkl allt material, mat och vernissage

Datum torsdag-söndag 28-31 maj 2020

Anmälan/info: Lucie Rääf, lucie@galleri-raaf.se, tel 070 630 1921  Kerstin Wessberg, kerstin.wessberg@telia.com, tel 073 0690 355


Akrylkurs med vernissage - Måla som Monet 

På denna målarkurs med akrylfärger målar vi ljuset, speglingarna. Dramatiskt eller kavlugnt.  Vi inspireras av sceneriet rätt utanför ateljén på Saltsjöqvarnskaj, där du kan ställa ditt staffli och verkligen känna dig som en Monet. Du får både bra och handfasta uppgifter i färgblandning och form, men också frihet i att jobba med olika tekniker och experimentera.  Kursen är i Lucie Rääfs underbara ateljé på Saltsjöqvarns kaj, en av Stockholms vackraste ateljéer. Vi är två erfarna lärare, Kerstin Wessberg och Lucie Rääf, som ger tips och råd till ditt måleri såväl individuellt som i grupp.


Pris 5.900 kr inkl allt material, mat och vernissage

Datum onsdag-söndag 5-9 augusti 2020

Anmälan/info: Lucie Rääf, lucie@galleri-raaf.se, tel 070 630 1921  Kerstin Wessberg, kerstin.wessberg@telia.com, tel 073 0690 355

                                                   

© All Rights Reserved