Presentevent - måla en tavla tillsammans


Presentevent - måla en tavla tillsammans

Att göra presenter till dem man gillar är kul. Att göra det tillsammans med andra är ännu roligare. På två timmar kan du tillsammans med födelsedagsbarnet och alla vänner måla en tavla. Under den tiden får ni skapa, prata och ge uttryck för vad jubilaren betyder för er i både ord och bild. Resutatet blir en tavla att hänga på väggen och ett minne att dela med många.


Presentbeskrivning:

  • Förberedande uppgifter där var och en, utom den som ska firas, funderar över vad födelsedagsbarnet är för färg, en pryl som är typisk för personen och gör ett utklipp som kan vara ett ord, en mening eller en bild att ta med.
  • Under presenteventet målar man individuellt, i mindre grupper och diskuterar motiv och färger i helgrupp. Hela tiden med den ni vill fira i centrum. Alla får måla och testa olika tekniker för att göra mönster, collage och färgblandningar. Tekniken är akryl som är lätt att arbeta med.
  • Resultatet blir en färdig tavla, en upplevelse och ny kunskap om färger och måleri.


Måla tavlan var ni vill

Eftersom jag har med papp som skyddar golv och bord fungerar det att vara hemma hos någon i gruppen. I priset ingår att jag förbereder rummet så att den fungerar som en konstnärsverkstad. All material inklusive konstnärsrockar som skyddar kläderna har jag också med. Alternativa lokaler finns.


Presentevent kostar 6000 kronor. Materialkostnaden tillkommer och den är 250 kronor per person. Alla priser är inklusive moms.


Vill du veta mer eller boka ett presentevent?

Ring mig på 0730-690 355 eller mejla kerstin.wessberg@telia.com.
Länk till utskriftsbart PDF-dokumentTack till företagsgemenskapen Klara Kompetenser i Karlstad som ställde upp för fotografering under sin målar-workshop.


                                                   

© All Rights Reserved