Nästa utställning

Nästa utställning

Så här kommer 2017 se ut, enligt planerna:

 

 

Här och nu och in i evigheten

I semptember, 9-24/9, har jag en utställning ihop med skulptören Maria Vallgren i Kil. Arrangör är Kils konstförening och lokalen är hembygdsgården Runnevål. Jag kommer att visa målningar inspirerade från mina skisser av vardagslivet runt mig. Läs mer om Kils konstförening på deras Fb-sida här.

 

I höst tar Konstrundan Karlstad paus men Värmlands konstförenings Höstsalong går av stapeln som vanligt (i Kristinehamn 2017).

 

6 december 2017 - 19 januari 2018

Utställning måleri på Konstpaus, Karlstad Airport.

Öppettider samma som flygplatsens ordinarie öppettider.

 

 

 

 

 

 

Och 2018:

 

Den 3/3 2018 är det vernissage på Skoghalls konsthall, då är vi fyra konstnärer med olika tekniker som ställer ut tillsammans. Karin Lööf, Christina Brattsand Carlson, Annika Eriksdotter och jag, Kerstin Wessberg.

 

På hösten 2018 (6-28/10) ska jag och eventuellt också min dotter Cajsa ställa ut hos Nedre Frykens konstförening, i Sunne. Lokal Sundbergs Gård.

 

 

 

 

 

 

Efter ett år av intensivt skissande, blir det människor jag mött som dyker upp i min bildvärld. De väntar på något, de spelar spel ihop, de är på väg någonstans. Dessa vardaglig ögonblick bearbetar jag sen i min ateljé, oftast med äggoljetempera eller akryl, till målningar. Kanske vill jag med dessa målningar helt enkelt bjuda in både mig själv och andra betraktare till en stund av glädje över att helt enkelt få finnas till.

 

 

© All Rights Reserved